top of page

MeOrienta et pemet fer de forma col·lectiva una orientació personalitzada per a tots els teus alumnes

Compartim amb tu el propòsit social d'ajudar els estudiants a prendre decisions sobre el seu futur acadèmic i professional

MeOrienta és el programa més avançat del món en orientació acadèmica i professional

MeOrienta és una marca de la companyia Zeno Quantum

COL·LEGIS

MeOrienta 

Fa més de 12 anys que treballem en recerca, ciència i tecnologia per proposar als col·legis solucions en orientació disruptives i innovadores, i alternatives al test de tota la vida.

 

Un treball de R+D+i que ens permet compartir amb les escoles MeOrienta, el projecte més transversal del camp de l'orientació que treballa en 3 àrees fonamentals:

  • Col·legi

  • Orientadors i tutors

  • Estudiants i famílies.

Una feina de R+D+i que ens permet compartir amb els col·legis MeOrienta, el projecte más tranversal del camp de l'orientació que treballa en 3 àrees fonamentals:

  • Col·legi

  • Orientadors i tutors

  • Estudiants i families.

Uneix-te a la comunitat de col·legis més disruptius i innovadors.

Programa MeOrienta

MeOrienta Tool 
National

Et formem per empoderar-te. Des del bàsic fins a convertir-te en assessor estratègic, perquè disposis d'una visió transversal de tot l'itinerari acadèmic que han de recórrer els teus estudiants fins a assolir el camp professional. I pels teus estudiants ho tens fàcil, en només 5 sessions tens a tot el grup classe orientat per a Espanya.

MeOrienta Tool 
National + Zenit Profesional

Aquest programa inclou el MeOrienta Tool Nacional més Zenit Professional, una eina que permet als estudiants connectar-se amb referents professionals perquè els puguin explicar la seva professió d'interès abans d'escollir els estudis superiors

MeOrienta Tool 
International

A més d'Assessor estratègic et formem com a orientador internacional, per orientar els teus estudiants a més d'Espanya, a 20 països del món. I pels teus estudiants ho tens fàcil, a més de les 5 sessions del programa Nacional, disposes de la sessió 6 per orientar-los internacionalment.

MeOrienta Tool 
International + Zenit Profesional

Aquest programa inclou el MeOrienta Tool Internacional més Zenit Professional, una eina que permet als estudiants connectar-se amb referents professionals perquè els puguin explicar la seva professió d'interès abans d'escollir els estudis superiors

bottom of page