top of page
Logo MeOrienta.in.png

 

Zeno Quantum certifica que el col·legi participa en un projecte permanent d'R+D+I (recerca, desenvolupament i innovació) amb l'objectiu de crear solucions que permeti als orientadors i tutors, ajudar els seus estudiants i famílies en els moments de presa de decisions sobre el futur acadèmic i professional.

 

  • Investigació, mitjançant lanàlisi del mercat i dels perfils professionals presents i futurs. Utilitzar dades reals de l'històric de milers d'estudiants. Establint itineraris acadèmics estratègics per accedir al món laboral de manera diferencial i facilitant un entorn d'igualtat d'oportunitats.

  • Desenvolupant eines científiques – tecnològiques que permeti als estudiants fer hipòtesis de futur partint del seu ADN professional.

  • Innovant en metodologies i eines disruptives utilitzant ciència i tecnologia avançada com a algorismes i intel·ligència artificial o sistemes d'anàlisis predictives o descriptives.

 

 

Un projecte en què participem equips de direcció, tutors, professors, científics, tecnòlegs, entitats per a la igualtat, empreses i experts del món professional, amb els quals compartim el mateix propòsit social:

 

Volem ajudar els estudiants a decidir el seu futur perquè aconsegueixin assolir els seus objectius.

MeOrienta és una marca de Zeno Quantum / www.zenoquant.com 

bottom of page