top of page
Estudiante

Programa MeOrienta

Els orientadors més experts, la metodologia i les eines tecnològiques més avançades per ajudar-te a decidir el teu futur. 

Adolescente feliz.jpg

¿Estàs precupada per què el teu fill ha de triar els estudis?

No és poca broma. Triar els estudis no és decidir només el que estudiarà els propers 4 anys, sinó a què es dedicarà professionalment molts anys de la seva vida. Una decisió que condicionarà la seva professió però també condicionarà la possibilitat de trobar feina, de guanyar-se bé la vida o l'entorn social amb que conviurà.

 

Creus que només li passa al teu fill, però no, el 92% dels estudiants a les portes d'entrar a la universitat encara no saben què fer.

 

En aquest moment de decisions, és molt probable que el teu fill se senti sol, ja que no té ningú que l'ajudi.

 

Els pares no teniu les respostes, i és normal, no sou professionals de l'orientació. Feu el que podeu i teniu por que les decisions no siguin encertades.

L'orientador de l'escola també fa el que pot. No disposen de les eines per saber què és el que us aniria millor, ni té la informació per compartir amb vosaltres de les més de 850 sortides entre carreres universitàries i formació professional, on s'estudia cadascuna, que es necessita per entrar, si assolirà la nota necessària i encara menys disposar de coneixement del món professional.

 

No disposar d'una bona orientació fa que actualment 1 de cada 3 estudiants abandoni la carrera que comença.

El 21% abandona el primer any. Però si és dolent abandonar, res comparat a passar tota la vida treballant d'una cosa que no agrada.

MeOrienta és la marca de Zeno Quantum, companyia líder al camp de l'orientació.

Tenim orientadors amb experiència d'haver orientat milers d'estudiants amb un 100% d'èxit. Orientadors que utilitzen metodologia i eines tecnològiques avançades.

Si la teva preocupació és que no sap què estudiar, deixa de preocupar-te, podem ajudar-lo com ho hem fet amb més de 50.000 estudiants i famílies com la teva.

 

Amb els programes MeOrienta podreu saber les seves fortaleses i el seu ADN professional més enllà de les notes acadèmiques. Podreu conèixer en quins àmbits i professions teniu més encaix. El millor batxillerat o formació professional, les millors matèries de modalitat de la selectivitat, la nota que necessitareu per assegurar l'entrada a la universitat i us podem assessorar a universitats de 15 països, a més d'Andorra i Espanya.

 

​Podeu  accedir de forma gratuïta als nostres orientadors per fer-los preguntes AQUÍ.

Podeu reservar una videoreunió gratuïta, perquè un orientador expert conegui per on passeui us pugui explicar el programa MeOrienta que més encaixa amb vosaltres. PROGRAMEU-LA AQUÍ.

bottom of page